FOREDRAG TIL FOLKESKOLER:
Navigation i teknologiens tidsalder

Et foredrag til folkeskoler med indsigt og strategier til forældre, om deres børns kommende år med teknologien.

UNIKt indblik

 

Præsentation af forskningsbaserede observationer fra arbejde med +1500 elever på mere end 20 efterskoler. Disse belyser konkrete fordele og udfordringer ved ungdommens liv med smartphones versus dumbphones.

DIGITAL VELVÆRE

 

Introduktion af værktøjer og metoder til refleksion over digital forbrug, herunder hvordan tidlig introduktion til smart-phones påvirker børns udvikling, og strategier for at navigere i den digitale æra med et mere ansvarligt og bevidst forhold til teknologi.

vigtig dialog

 

Vi mener, at en konstruktiv dialog mellem forældre, og elever om den ideelle balance mellem teknologi og personlig udvikling, vil have en positiv indvirkning i de kommende år for børn, forældre og skoler.

 

klassekassen

En kasse med Dumbphone til alle i jeres klasse. Lav en bestilling i dag, og få dem alle sammen til indkøbspris!

hvad får i ud af det?

Hos Dumbphone har vi dykket ned i denne problemstilling gennem vores arbejde med mere end 1500 unge på over +20 efterskoler. Vi har observeret, hvordan en simpel ændring - fra smartphone til "dumbphone" - kan skabe mærkbar forskel i unge menneskers liv.

Foredraget er designet til at være underholdende, tankevækkende og aktuelt. Vi tror på, at teknologi skal tjene os - ikke styre os. Lad os sammen sikre, at børn og unge udvikler sunde vaner, ro i sindet, og stærke sociale relationer i den virkelige verden.

Ved afslutningen tilbyder vi, grundet et samarbejde med Nokia, muligheden for at købe dumbphones til indkøbspris. Der er altså ingen profit på telefonerne som vi tilbyder, men der er mulighed for positiv forandring - og det er derfor vi gør det!

Hvem er jeg?

Mit navn er Arne og jeg er 31 år. Jeg bor i Aarhus med min hund Tikko. Som et lyn fra en klar himmel kom dagen, hvor min smartphone var blevet træt af at fungere. Dette resulterede i, at jeg hurtigt måtte proppe et SIM-kort i min gamle Nokia, så jeg stadig var kontaktbar.

Dette skifte viste sig at være starten på en større omvæltning...

SEND MIG EN MAIL ELLER FÅ MIN DUMBPHONE TIL AT BIPPE

Arnes dumbphone: +45 46 26 12 70

... desuden kan du downloade en digital version af brevet her: