OM dumbphone

historien bag

 


Hej! Jeg er Arne Bangsgaard Mathiasen.

Jeg er 31 år og færdiguddannet Kaospilot. Jeg bor i Aarhus med min hund Tikko og er den stolte stifter af
Dumbphone

Min rejse mod en simplere mobil begyndte for 3 år siden, da min smartphone gik i stykker, og jeg nødtvungent skiftede til en mere grundlæggende telefon.

... Dette skifte viste sig at skulle forvandle mit liv - jeg følte mig mere til stede, havde mere overskud, og oplevede mindre stress og angst, hvilket også førte til bedre søvn.

 
 


Det var lige her at idéen til dumbphone opstod. Jeg opdagede nemlig, at mange andre havde delt lignende positive oplevelser online, men hvad kunne man gøre ved det?

Det slog mig, at skiftet til en simplere telefon måske kunne hjælpe mange med de udfordringer, der er så udbredte i dag, heriblandt angst, stress og depression. 

Min ambition med Dumbphone.dk er at gøre skiftet til en dumbphone så let og tiltalende som muligt, særligt for at bekæmpe frygten for isolation og det at gå glip af noget (FOMO).

 

Efter mange overvejelser indså jeg, at efterskoler og højskoler kunne være det perfekte sted at starte.

Mine egne oplevelser som elev og hjælpelærer på Egmont Højskolen, samt min tid på efterskole, lærte mig, hvor givende livet kan være, når man ikke behøver at være flere steder på én gang.

Nu er min mission at rejse rundt til efterskoler og højskoler over hele landet for at give eleverne en smagsprøve på, hvordan livet kan føles uden en smartphone ved deres side.

Dumbphone i tal

 
 

+1500
elever

 

+20 
forløb

 
 

+300.000
timer med dumbphones