VORES WEBSHOP

Om du vælger at give din smartphone en velfortjent ferie, at bruge den sammen med din smartphone eller noget helt tredje er helt op til dig - Men du vil ikke fortryde det! 

Med vores nye webshop har vi gjort det muligt at købe Dumbphones, således at vi kan understøtte endnu flere mennesker i en mere analog hverdag uden den konstante digitale tilstedeværelse.


Nyt koncept: 
DUMBPHONE KLASSESÆT


Her vil du ved køb af minimum 15 Dumbphones kunne optjene rabatter, således at I får Dumbphones til rigtig favorable priser (tæt på indkøbspris!)

Er du eksempelvis lærer eller forældre for en klasse i indskolingen, hvor det store spørgsmål om indførsel af telefoner står for døren? En mulighed kunne være at købe telefoner til eleverne samlet på shop-Dumbphone.dk!

På den måde sikrer I en rolig opstart på teknologi og digital kommunikation - og så kan smartphone, apps, sociale medier og konstant digital tilstedeværelse måske lige vente et par år?

Nysgerrig?

3 hurtige tips til din opstart

Overvejer du at springe ud i tilværelsen med en dumbphone? Så får du her 3 tips som kan hjælpe dig en hulens masse med at få det bedste ud af oplevelsen!

Brug din smartphone som en tablet. Lad den blive derhjemme, eller hav den med dig i tasken når du skal på en længere tur.

Gør det sammen med nogle du kender - venner, veninder, familiemedlemmer - det er bare sjovere sådan! 

Køb et billigt data-abonnement til din smartphone. Så er der altid mulighed for at bruge den, hvis det bliver nødvendigt.

 

Vær klar på, det tager lidt tid at vænne sig til, men vær også klar på en positiv forandring!

Kontakt mig hvis du har spørgsmål